maanantai 13. kesäkuuta 2011

Huivi ja pipo

Huivi
Malli: Simppeli ja helppo kolmionmallinen Doublish, viidellä dollarilla Ravelrysta.
Lanka: Aivan älyn pehmeä ja ihana Malabrigo Lace kaksinkertaisena kahdella eri sinisen sävyllä. Ehkä pehmein lanka, millä olen tähän asti neulonut.
Muuta: Huivi on aavistuksen liian pieni makuuni, mutta toisaalta aivan riittävä. Kärjet yltää ympäri kaulan ja solmuun edestä nippa nappa.


Pipo
Malli:
Odessa
Puikot: 3.5mm ja 4mm, tuli sopiva 58-senttiseen päähän, tosin lanka on plörähtävää laatua, eli pienemmille päille suosittelen resoriin 3mm ja muuten 3.5mm, riippuen tietenkin käsialasta ja langasta.
Lanka: teetee Primavera, joka on miellyttävä lanka muuten, mutta tosiaan pipo on venähtänyt käytössä aika lailla. Vastaisuudessa neulon tätä lankaa suositusta pienemmillä puikoilla, jos ylipäänsä tulen kyseistä lankaa käyttämään. Lanka saattaisi sopia huiveihin tai löysiin neuletakkeihin, joissa venähtämisellä ei ole niin väliä.
Muuta: Odessa-malli on kyllä ihan klassikko ja oivallinen muunneltavuutensa takia. Tässä pipossa käytin sinisiä puuhelmiä. Jos käyttää puuhelmiä, kannattaa tarkistaa pienellä vesitestillä, irtoaako puuhelmistä väriä.






Mallina Ramsu <3.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti